Preco genomineerd voor de Zonnedakaward 2023

Preco genomineerd voor de Zonnedakaward 2023

Apeldoorn zit vol energie om te verduurzamen. Veel bedrijven, organisaties en instellingen willen hun energieverbruik verminderen en kiezen voor zonnepanelen op de daken. Energiecoöperatie deA, Omgevingsdienst Veluwe IJssel en gemeente Apeldoorn reiken jaarlijks de Zonnedakaward uit om hier meer zichtbaarheid aan te geven. De genomineerden van dit jaar zijn inmiddels bekend, en op donderdag 2 november wordt in ACEC de Zonnedakaward 2023 uitgereikt. Preco, gevestigd op de Ecofactorij, is een van de genomineerden.

Apeldoornse bedrijven en organisaties zijn van harte uitgenodigd op deze inspirerende bijeenkomst. Naast de uitreiking is er een programma met informatie voor bedrijven en organisaties die willen verduurzamen. Daarbij kijken we naar wat er binnen de huidige beperkingen nog wél mogelijk is. De bijeenkomst vindt plaats bij het ACEC aan de Roggestraat 44 in Apeldoorn.

Programma:

16:30 Inloop, drankje en borrelhapje
17.00    Openingswoord door wethouder Danny Huizer (Veluwe, klimaat, energie).
17:05
– Visie Energietransitie bedrijven(terreinen) gemeente Apeldoorn, door Ellen Luten (Programmamanager Energietransitie). Zij neemt u mee in de energietransitie plannen enambities voor Gemeente Apeldoorn.
– Zakelijk Energieloket, door Jan Wind (Adviseur duurzaamheid en energie, Omgevingsdienst Veluwe IJssel). 
– Duurzaam Bedrijf, door Kevin Malak (Projectleider Duurzaam Bedrijf en energiecoach deA). 
17:30     De prijsuitreiking
17:55     Proosten
18:30     Einde