Bedrijven gevestigd op de Ecofactorij

Bekijk alle bedrijven gevestigd op bedrijvenpark Ecofactorij in de gemeente Apeldoorn.

Ameco

Ameco

Ambachtelijk rundvlees. Daar staat Ameco voor. Ameco selecteert uitsluitend Nederlands vee. Door deze keuze kan Ameco de hele keten, van aankoop tot aan de slacht, verwerking, verpakking en transport beheersen. Vanzelfsprekend met respect voor milieu, dier en mens.

Bezoek de website
Breustedt Chemie

Breustedt Chemie

Op een perfecte locatie in het midden van het land, ligt ons mooie bedrijf: Breustedt Chemie B.V.. Sinds 1933 zijn wij gespecialiseerd in het distribueren van industriële chemicaliën. Al die tijd is onze missie onveranderd gebleven: u ontzorgen! Daarom bieden wij u een compleet pakket aan, van het bestellen van chemicaliën tot het afleveren. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor productondersteuning. Wij helpen u graag!

Bezoek de website
Campus Woudhuis

Campus Woudhuis

Campus Woudhuis is een werk-leerbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met bedrijven op de Ecofactorij bieden we mensen een passende plek om (nieuwe) werkervaring op te doen bij hun op de werkvloer. Het doel van deze samenwerking is dat mensen soepel kunnen doorstromen naar meer reguliere bedrijven en dat meer werkgevers inclusief werken.

Bezoek de website
Greenferm

Greenferm

Greenferm BV verwerkt organische meststromen tot hoogwaardige eindproducten, vloeibare mest word gescheiden in een vaste fractie welke door compostering exportwaardig gemaakt wordt, de vloeibare stroom welke overblijft wordt in een bioreactor verwerkt tot loosbaar water.

Bezoek de website
Grolleman Coldstore

Grolleman Coldstore

Grolleman Coldstore BV is gecertificeerd familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1976 steeds verder heeft ontwikkeld als dé complete dienstverlener voor het verpakken, koelen, invriezen en/of opslaan van voornamelijk vlees voor derden. Met onze jarenlange ervaring en grote flexibiliteit voegen we waarde toe en kunnen we elke speler op de markt bedienen.

Bezoek de website
ID Logistics

ID Logistics

ID Logistics beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in de gehele Benelux. Door onze strategisch gelegen hubs en onze ruime standaarddiensten zijn we koploper in transport en distributie. Met 7 strategische hubs in de Benelux (Tilburg, Alkmaar, Apeldoorn, Veendam, Echt, Berkel en Rodenrijs en Willebroek (B)), kan 24 uurs distributie worden gerealiseerd.

Bezoek de website
Harbers Trucks

Harbers Trucks

Harbers Trucks is een full service Volvo Truck en Renault Truck en bedrijfswagendealer met 140 medewerkers en 5 vestigingen verspreid over de Veluwe. Naast de verkoop en onderhoud van trucks en bedrijfswagens leveren wij een uitgebreid pakket aan diensten. Onze vestiging in Apeldoorn is voor onze branche een podium vol noviteiten op het gebied van klimaatbeheersing.

Bezoek de website
ITB2 Datacenters

ITB2 Datacenters

ITB2 Datacenters is een aanbieder van colocatie diensten in Nederland. Het bedrijf richt zich met duurzaam ontwikkelde datacenters op Financials, Corporate organisaties, overheden, MKB en internet service providers. ITB2 Datacenters heeft op dit moment een Tier II datacenter in Deventer (sinds 2007) en een high end Tier III/IV datacenter in Apeldoorn (sinds 2013).

Bezoek de website
Koninklijke Oosterberg

Koninklijke Oosterberg

Koninklijke Oosterberg is één van de snelst groeiende elektrotechnische groothandels van Nederland. Ons familiebedrijf werkt door heel Nederland samen met grote, middelgrote en kleine bedrijven, van installateur tot industrie. Onze professionals werken samen met professionele partners die iedere dag weer succesvol willen zijn en dus altijd op onze support moeten kunnen vertrouwen.

Bezoek de website
Preco

Preco

Sinds 2019 is Preco gevestigd op de Ecofactorij met een moderne betonfabriek. Als totaalleverancier in prefabbeton staat het ontzorgen van de klant centraal, waarbij gemak en efficiency de basis zijn. Preco verzorgt dan ook de engineering, productie, levering én montage.

Bezoek de website
SILS

SILS

SILS is een flexibele, klantgerichte logistieke dienstverlener. Flexibel in oplossingen, consistent in professionaliteit en innovatief met integrale logistieke diensten. Met de drie kernactiviteiten Cargo, Logistics en Customs kan SILS haar klanten volledig ontzorgen.

SILS werkt zowel voor regionale, nationale als mondiale opdrachtgevers.

Bezoek de website
Sparkling Projects

Sparkling Projects

Ingenieursbureau Sparkling Projects ontwerpt en realiseert duurzame oplossingen op het gebied van industriële koudetechniek, warmtepompen en zonne-energie. Het team van Sparkling Projects bestaat uit creatieve professionals die opdrachtgevers adviseren en ondersteunen in hun zoektocht naar innovatieve oplossingen voor een duurzame toekomst en interessante subsidiemogelijkheden.

Bezoek de website
VDL Weweler

VDL Weweler

VDL Weweler ontwikkelt, produceert en verkoopt luchtvering, asliften en paraboolveren voor producenten van hoofdzakelijk trailers maar ook speciale assen voor trucks en bussen. De innovatieve oplossingen van VDL Weweler zijn ontworpen met het oog op OEM serieproductie en specialistische toepassingen in middelgrote aantallen.

Bezoek de website
Wasco B.V.

Wasco B.V.

Binnen Nederland een toonaangevende technische groothandel in de installatiebranche op het gebied van verwarming, sanitair, ventilatie, onderdelen en airconditioning. Met haar uitgebreide kennis en expertise speelt Wasco een belangrijke rol in de energietransitie en dan met name in het verduurzamen van het woningbestand in Nederland.

Bezoek de website