Nieuwe website Ecofactorij!

Nieuwe website Ecofactorij!

Inmiddels staat de nieuwe website van de Ecofactorij live. Bureau Max uit Apeldoorn heeft weer een knap staaltje werk afgeleverd, het resultaat mag er zijn! En uiteraard niet alleen geschikt en duidelijk leesbaar op een (dekstop)computer, maar ook op een laptop, Ipad of telefoon.

Waarom een nieuwe site?

De oude site was in de eerste plaats gewoon verouderd en dus niet meer van deze tijd. Dat past niet bij een innovatief bedrijventerrein als de Ecofactorij. Daarnaast kwam de essentie van het bedrijventerrein niet voldoende naar voren en werden de leden (en overige bewoners) niet duidelijk en professioneel gepresenteerd.

Maar de allerbelangrijkste reden was wel dat het bestuur de wens had om veel meer via de website te gaan communiceren. In de eerste plaats natuurlijk met de leden en bewoners. Maar daarnaast vinden er tal van projecten plaats waarover we ook graag meer willen communiceren. De techniek achter de website is hier dan ook volledig op ingericht.

Coöperatief karakter

De Ecofactorij is een coöperatie. Dit betekent per definitie dat we een aantal zaken gemeenschappelijk oppakken. Maar de Ecofactorij gaat veel verder dan andere bedrijventerreinen. In de eerste plaats hebben we natuurlijk een eigen gesloten elektriciteitsnetwerk, dat is al zo sinds het ontstaan van het bedrijventerrein. Maar daarnaast vinden er tal van gezamenlijke projecten plaats. Op de nieuwe website is het daarnaast mogelijk voor alle leden en overige bewoners van de Ecofactorij om alle vacatures ook op de website van de Ecofactorij te vermelden. De eerste vacatures zijn hier zichtbaar, we nodigen iedereen uit alle vacatures aan het bestuur kenbaar te maken zodat we deze kunnen vermelden!